Strutocamila Ferrari!


Ieri in trafic observ un Opel.... Tigra... dar cu mici insemne ce semanau cu cel de la Ferrari in spate pe portbagaj si in lateral. Prima oara am crezut ca nu vad bine, poate este un Ferrari si nu stiu eu!!! Evident, nu! Damboviteanul nostru, din imaginea alaturata, nu cred ca a realizat cat de chicios poate fi cu aceste autocolante de prost gust!!! N-am ezitat si dupa cum vedeti l-am "tras" in poza sa il vedeti si voi! Smecher, nu?

Update! Noaptea Alba a Galeriilor!



Da, a fost senzational! Si abia astept urmatoarea editie! Nu pentru ca ar fi intrarea moca, oricum este moca in fiecare zi, insa imi doresc ca data viitoare sa acopar toate galeriile! Din pacate, anul acesta am reusit sa bifez doar 10 din cele 28 (de fapt, 27 pentru ca la Galeria nr. 29 se ajunge doar pe baza de invitatie) iar acestea sunt doar... 10 la numar: Anaid, the Ark, Galeria 26, [d]Gallery, Alert Studio, UNAgaleria, deBufet, Mora, Pavilion Unicredit si H'Art. Inainte de a merge in mica "expeditie" observasem pe site un traseu pentru biciclisti. Ma bucurasem ca s-au gandit si la asa ceva, insa ma intrebam daca vor fi multi doritori de arta si miscare in acelasi timp... si, nu mica mi-a fost mirarea sa vad foarte multi biciclisti iubitori de arta bucurandu-se atat de minunatele lucrari cat si de o seara frumoasa si racoroasa de vara.
Nu vreau sa aleg ce artisti sau lucrari mi-au placut cel mai mult pentru ca, in cele din urma, in ochii mei si in sufletul meu nu fac comparatii in arta. Orice apartine artei este frumos.
Prefer sa nu pun toate pozele realizate in acea seara in acest post, ma voi folosi pentru acest lucru de contul meu facebook (daca ai cont si nu sunt in lista de prieteni da search). Asa ca, pentru cei interesati de ceva culoare si frumos va astept in galeria ... mea.

Copyright © 2009 - Vrabiutza - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template