Noaptea alba a galeriilor!


Noroc ca sunt abonata la multe newslettere ca iar pierdeam un eveniment bun. Este noaptea alba a galeriilor! In mod cert nu va fi ca si Noaptea Muzeelor, agitatie, aglomeratie, stat la cozi ore intregi, seminte si cocalari... Astept cu nerabdare, cu aparatul incarcat si cu programul pregatit! Nu ezitati sa va duceti! Nu trebuie sa ai habar de arta. Este doar un moment sa iti limpezesti ochii, este un moment de bucurie a sufletului, de destindere si de eliberare din catusele stresului cotidian.
Pentru programul acestei nopti si pentru adresele galeriilor fa click AICI.

Constatarea amiabila!

Tot nu m-am edificat de unde acest cuvant "constatul" dar ma rog...
Oricum, daca vreti sa stiti pas cu pas ce trebuie sa faceti cand loviti masina si nu vreti sa mai treceti pe la Politie, puteti da click aici, mie imi este lene sa fac copy-paste :P

Vine BBM! 11 - 13 septembrie


Adica Bran Beetle Meeting! Mai precis: intalnirea Broscutelor!
Am fost anul trecut si mi-a placut foarte, foarte mult! Si sper sa ajung si anul acesta :P
Pentru cei care au cont pe facebook (si sunt in lista mea de prieteni) voi pune cat mai curand cateva poze pe care le-am facut anul trecut iar aici gasiti pozele (tot din 2008) din colectia lui Dan Blanaru ;)
Site-ul clubului Volkswagen Classic Club este in acest moment in constructie asa ca, atunci cand voi mai avea noutati privind acest eveniment nu ma voi feri sa vi le aduc la cunostinta.

2. No more Ultra Pro!

Sunt momente in care cuvintele sunt de prisos! Si pentru ca m-am plictisit de analize asupra crizei, iau stirile asa cum sunt! Ultra Pro va disparea de pe fata Pamantului iar restul (companiilor din domeniul IT) asteapta ca sacalii sa se elibereze cota de piata.
Cine mai urmeaza?
(vezi stire completa pe standard.ro)

No more "Din dragoste"!!!!

Mi s-a mai implinit un vis! Mircea Radu ia o pauza! No more "Din dragoste"! Gata!
Stirea asta este super tare (vezi interviu pe paginademedia.ro)! Ceea ce ma framanta acum este ce alta emisiune idioata va mai aduce Lazarov la Antena 1?! Oricum, ceva bazat pe tate, manele, prostie, astrologie, numerologie........

Undeva in Tailanda!

Tocmai ce vroiam sa scriu fraza pe care o folosesc multi "de ce altii pot, iar noi nu?".
Ei, eu sunt convinsa ca suntem in stare sa facem si lucruri frumoase. De ce spun asta? O amica plecata de 5 ani in State ma intreba pe facebook cum mai arata Bucurestiul. Am vrut sa fiu obiectiva si i-am raspuns... "este ceva mai frumos". Si, sa recunoastem, asa este, mai frumos.
Pozele din acest post sunt facute in Tailanda. Nu cunosc mai multe detalii, le-am sterpelit si eu de pe un site de arta. Practic, oamenii au incercat sa bucure ochiul pictand cutiile de electricitate.
Si noi avem resurse atat artistice cat si financiare plus ceva bunavointa sa realizam astfel de lucruri, nu-i asa?

Ochio knows best!!!!


Sa ne intelegem!!! Limbile alea rasuflate din reclama Coca Cola Light sunt niste idioate! Klar!!!
M-am saturat sa le tot vad cum au ele ultimul cuvant!!! Pana la urma cel castigat este domnul Ochio! El nu poate sa guste spuneti voi!? Bravo lui!! Va trai mai mult si va vedea mai bine! Cel putin el vede E-urile de pe eticheta Coca Cola Light si in mod sigur nu are de ce sa fie invidios!

L-am tot cautat pe pe dl. Ochio sa il adaug in lista mea de prieteni dar nu il gasesc... :(
astept indicii! :P

Intalnirea Club SEAT!


Vineri seara am dat o fuga in Piata Constitutiei sa vad intalnirea celor de la Club SEAT. Eram curioasa sa vad ce se intampla la o astfel de... "intalnire". Aflasem ca urma sa vina si Roxana Ciuhulescu sa filmeze, asa ca imi imaginam un program "artistic" interesant.
Dezamagire totala!!! Am stat aprox. 40 min sa vad... nimic!
Au fost in jur de max. 25 de SEAT-uri care... erau parcate in cerc. Doar cei de la PROtv faceau ceva. Incercau saracii sa incropeasca un material despre acest eveniment. Chiar o sa incerc sa vad ce a iesit.
Ce as mai putea sa spun de acest "eveniment"? Ca am auzit aceleasi expresii inteligente ale baietilor de cartier ("ce te-as ambala!!", "ce face fetele?" etc.)? Ca niste pusti emotivi au incercat un moment de breakdance? - spun incercat ca in mod sigur nu le-a reusit; vorba amicei mele, "break-ul il vedem dar dance-ul?"!
Si atat!!!
Mi-a parut rau ca nu mi-am bucurat ochii cu ceva mai interesant mai ales ca marca SEAT este una de suflet pentru mine!
Pacat! Poate data viitoare!

Copyright © 2009 - Vrabiutza - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template