El este primul mall online!!!

Despre el era vorba in postul anterior: cel mai tare din parcare, "primul mall online"!!!

Citam din comunicatul de presa:

"Totul este usor.Sa vinzi - Sa cumperi Pana la lansarea oficiala intreg pachetul se poate achizitiona cu doar 300 euro. Nu platesti gazduire in Mall, nu platesti hosting. Totul pe viata ! Mai multe detalii pe pagina de info-vanzatori."

si

"Mall-Romania este un proiect ce va evolua continuu, in fiecare zi echipele implicate lucreaza in beneficiul Dvs., fie ca e vorba de noi functionalitati, marketing si promovarea MALL-ului, resurse umane...etc. De aceea va recomandam sa fiti mereu conectat aici prin abonarea la feed-ul MALL-Romania sau la newsletter."

Doamneeee!!!!! Incredibil!!!
Sunt speechless!
Cred ca aceste "echipe implicate" sunt tare multumite de proiectul lor!!! :))))
Imi fac si eu maine "mall online" pe principiul "Vand rahat oricui il cumpara"!!

Mall online

Nu imi doresc sa fiu aroganta si nici sa ma dau atotcunoscatoare dar unii nu stiu sa faca afaceri sub nicio forma. Fiecare intelege ce vrea din "online-ul va da nota". In ultima vreme au aparut ca ciupercile dupa ploaie tot soiul de mini afaceristi "pe net" cu tot felul de idei, terifiante le pot spune eu, horror chiar.
Una dintre ele este "Mall-ul online". 2 site-uri am vazut pana in prezent de tipul "online mall". Primul pe care l-am vazut, era atat de prost realizat ca si concept, incat nu am vrut sa ma chinui sa ii retin numele si nici macar sa il salvez undeva. Am ras singura cateva minute si l-am sters instant din memorie.
Fac o mentiune: ma refer la acele site-uri care incearca sa creeze imaginea virtuala a unui centru comercial (ex.: Plaza Mall).
Dar acum, cand dau de cel de-al doilea "mall online", cred ca deja devine o moda.
Nu ma consider un expert in online si mai ales in ceea ce inseamna un magazin online, insa cei care au pornit o asemenea idee nu si-au facut temele inainte de a porni la drum.
Sa facem un mic studiu de caz.

Victima: www.shops-and-the-city.ro (nu merita link - chinuiti-va, cum am facut eu, sa il scrieti, pun pariu ca o sa vi se incalceasca degetele in tastatura)

Ne vom folosi de comunicatul lor de presa sa analizam putin abordarea.

Titlul lasa de dorit si ne induce deja ideea ca oamenii se adreseaza direct potentialilor clienti - "Rezerva un magazin in mall online cu cinci etaje Shops And The City".
Stimabililor, pana la clienti trebuie sa aveti vizitatori/trafic. Si ar fi fost interesant sa fi vazut si noi acel trafic (daca nu aveti nimic de ascuns - de exemplu, un numar de vizitatori rusinos - aveati site-ul inscris in trafic.ro).
Plus ca, intai comunici lansarea site-ului pentru publicul larg pentru a genera trafic. Pentru clienti folosesti alte metode.
Iar la nivelul vostru ar fi trebuit sa oferiti magazinelor online gratuitate cel putin o luna.

Aveti o obsesie: banii! Toti vrem bani! Dar ca sa ii primesti trebuie sa oferi ceva palpabil, nu vorbe in vant.

Hai ca deja mi-am pierdut prea mult timp cu acest "film" prost. Si ca ultima idee, mi-as dori ca dra. Alina Savu, cea care semneaza in comunicatul de presa cu adresa personala de yahoo sa mai invete putina comunicare...
Gata cu ei!
Neeeext! :)

Copyright © 2009 - Vrabiutza - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template