Publicitate in aplicatiile pentru mobil!

Google tocmai a lansat varianta beta a serviciului AdSense pentru mobil. Practic, acesta este adresat celor care au aplicatii/site-uri dedicate vizualizarii pe mobil. Ca si utilizator final a serviciilor de internet mobil ma cam deranjeaza reclamele care mi se tot baga pe nas dar, recunosc, de cateva ori chiar am accesat cateva bannere pentru ca mi-au adus informatii care ma interesau. Nu imi fac probleme ca va fi prea multa publicitate incat sa devina deranjanta.... doar suntem in criza, nu?

Cum poti spune La multi ani?


Astazi este ziua lui Iris! Si ca de fiecare data cand este ziua cuiva nu imi gasesc cuvintele astfel incat persoana respectiva sa simta ca intr-adevar ii doresc tot ce este mai bun pe lume. In cazul ei este ceva special! Si am sa spun si de ce. Nu datorita faptului ca ne cunoastem de cand suntem pe lumea asta si pentru ca, cu adevarat este o persoana speciala. Un prieten in adevaratul sens al cuvantului este cel care iti este alaturi si la greu nu doar la sprit. Nu stiu cum as putea sa ii spun toate cele bune unei persoane care atunci cand am dat de greu a fost printre putinele care mi-a fost alaturi si nu doar cu un sfat si un umar pe care sa plang! Cum as putea sa ii spun ca ii doresc fericire unei persoane care fericeste la randul ei? Este greu sa fii prieten si este greu sa vezi si sa apreciezi prietenia. Eu sper ca cam reusit sa arat de fiecare data aprecierea mea pentru ce am primit si sper, sa am ocazia sa intorc la randul meu binele ce mi s-a facut. Multumesc!
La multi ani Iris!

A murit Michael Jackson!


Se pare ca Michael nu mai este printre noi! MJ a suferit un infarct, spun sursele. Nu vreau sa fiu rea dar, sincer, era degeaba de cativa ani.... Oricum, am pierdut un mare artist! Imi pare rau pentru fani si mai ales pentru cei care isi propusesera sa mearga in Londra luna viitoare la ceea ce ar fi trebuit sa fie un concert de exceptie!
Ma gandesc (de la Pac mi-a venit ideea) sa organizez un concert MJ dupa nori. Pentru locurile RIP pretul biletelor este de 5.000 Euro. Nu eliberez chitanta. Se merge pe incredere!
Adio Michael!

Vezi si parerea altora: Iris si Adi.

Rosia Montana more than reloaded!

Tocmai ce am aflat ca CNA a interzis reclama "4 miliarde" a Gold Corp. Ceea ce este misto in toata povestea asta este faptul ca a luat decizia asta cu 2 zile inainte de a se termina campania. Sincer, nu cunosc foarte multe detalii in ceea ce priveste acest scandal care a inceput, din cate imi amintesc, acum 4 ani, doar ideea de a interzice o reclama care oricum nu va mai fi folosita este total aberant. Chiar nu inteleg aceasta reactie mai mult decat tarzie. Ce, in momentul in care a inceput campania era ok si acum nu mai este? WTF??? Sa inteleg ca prioritatile CNA sunt amenzile zilnice pentru Capatos, Badea si Diaconescu iar astfel de subiecte doar le sunt "aduse la cunostinta"??

Gata! In mod sigur nu va mai suna telefonul! Pentru ca Ministerul Finantelor a elaborat o Ordonanta de Urgenta prin care jocurile de noroc interactive televizate vor fi interzise iar cei care nu respecta legea pot ajunge chiar si dupa gratii. Chiar ma intrebam de multe ori cat de tonti putem fi ca natie sa credem in astfel de emisiuni?! Toate proastele cu botox si silicoane apareau in rochii cat mai decoltate si prin metode aberante de spalare a creierului reuseau sa pacaleasca mult prea multi romani. Ma bucur, si astept ca si emisiuni de genul "Tradati in dragoste" sa fie cenzurate!

Noua fita: Vama Veche!



In weekend am fost cu gasca la mare, in Vama Veche! Va intrebati de ce am spus in titlu ca Vama este noua fita! Nu conditiile si nici atmosfera nu m-au dus catre aceasta concluzie, ci preturile! Exagerat de mari! Daca pana anul acesta Vama Veche era considerata una dintre cele mai ieftine (poate chiar prima intr-un astfel de top) acum si-a aliniat preturile cu celelalte statiuni sau, mai bine spus, cu preturile restaurantelor din Bucuresti. Berea la pahar pe plaja era in unele locuri (in majoritatea, de altfel) 5 sau 6 RON, iar la mancare putine feluri erau sunt 10 RON. Ca fapt divers, cred ca si in Bucuresti poti gasi o mancarica de cartofi sub 16 RON. Mult, foarte mult, pentru statiunea ieftina si pentru tineret. Este adevarat ca distractia este nepretuita iar pentru toate celelalte exista Mastercard, dar cazarea de o stea maximum trei, stradutele neasfaltate, servirea care lasa de dorit (in cele mai multe locuri bautura ti-o luai de la bar nu o primeai la masa) nu merita un asemenea adaos. Plus ca in zona nu exista bancomate asa ca daca nu iti faceai socoteala bine de acasa trebuia sa te duci intr-o alta statiune sa scoti bani.
Aaaaa, iar inchirierea unui sezlong era 20 RON!!!!
Una peste alta m-am simtit exceptional dar preturile de Bamboo mi-au lasat un gust mai mult decat amar.




Vezi ce a scris si Iris!

Copyright © 2009 - Vrabiutza - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template