Gata! In mod sigur nu va mai suna telefonul! Pentru ca Ministerul Finantelor a elaborat o Ordonanta de Urgenta prin care jocurile de noroc interactive televizate vor fi interzise iar cei care nu respecta legea pot ajunge chiar si dupa gratii. Chiar ma intrebam de multe ori cat de tonti putem fi ca natie sa credem in astfel de emisiuni?! Toate proastele cu botox si silicoane apareau in rochii cat mai decoltate si prin metode aberante de spalare a creierului reuseau sa pacaleasca mult prea multi romani. Ma bucur, si astept ca si emisiuni de genul "Tradati in dragoste" sa fie cenzurate!

2 comentarii:

fane spunea...

Of, Vrabiutzo, ce revoltata esti! In Germania fetele de la astfel de emisiuni stau in sanii goi si pun intrebari de genul: Ce marca de masina incepe cu D?
Si de ce trebuie sa pui problema la nivel de natie? Nu-ti place, schimbi postul. Iarasi, daca unii gasesc vreo placere in asa ceva e treaba lor.
Sunt mai bune emisiuni de mare succes in Occident ca Jackass sau alea de pe MTV cu tineri care ori se fac de ras ori fac sex? Si pana la urma ce inseamna mai bune? Are televiziunea comerciala un rol educativ? As zice nu. Fiecare alege dupa propriile lui norme.

PS Te-ai fi gandit la Datsun?

Denisa spunea...

Da, ai dreptate. Imi exprim totusi bucuria ca se elimina emisiuni care nu sunt deloc educative. Si in ceea ce priveste poporul roman prefer sa merg dupa proverbul care spune sa ne uitam la barna din ochiul nostru. Ma intereseaza in primul rand de poporul roman si mai apoi de altii. Nu vreau sa fac comparatii cu altii. Fac comparatii intre ceea ce se intampla si ceea ce ar fi trebuit sa se intample.

Copyright © 2009 - Vrabiutza - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template