Dorele, ne miscam si noi mai cu talent?

nu este asa ca in ultima vreme vedeti muncitori lucrand de zor in Bucuresti (evident la astuparea unor gropi - sau cel putin asta va inchipuiti voi)? mai ales dimineata cand va indreptati spre birou sau, si poate chiar mai des, seara cand va intoarceti spre casa?
Eu de cel putin 2 saptamani sunt urmarita in trafic de asa ceva... De fel sunt genul care nu vrea sa se gandeasca la "teoria conspiratiei" asa ca incerc sa uit imediat ce reusesc sa ii ocolesc.
Asta mi s-a intamplat in fiecare zi, bara la bara (dimineata si seara) hop si ei. Intre 11 si 16 se deoache asfaltul sau cum??
Trecem peste... Uuuusaaaaaaaa!!!
Ei, cireasa de pe tort a fost in seara asta cand am incercat sa adorm ceva mai devreme (gen 22,00) sa recuperez orele aiurea pierdute din ultimele zile si, ce sa vezi? Exact atunci aud claxoane disperate, huruieli, tot tacamul. Pana sa ajung la geam ma gandeam ca au venit pompierii sa salveze o pisica ramasa pe creanga unui copac. NU!!!! Erau tot Dorel-istii nostri!!!!!! Asfaltau Dr. Taberei!!!!
(pardon, o zona de 5 m). La ora asta mai oameni????
Si tot vorbind de Dr. Taberei, ar trebui asfaltata o Ana lui Manole pe undeva in zona, poate cu ocazia asta se termina asfaltarile anuale. In special str. 1 Mai (fosta Compozitorilor). Il inteleg pe primar, in mod sigur este un blestem. Acela de a "aparea" in mintea lui in fiecare an mii de gropi invizibile...

0 comentarii:

Copyright © 2009 - Vrabiutza - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template